Трагедија у Пријепољу: Радника удавио ваљак

novosti.rs ( A. Р ) 15. децембар 2017. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Ilustracija

Радник једне фирме страдао је пошто га је удавила једна од машина у фабрици, потврђено је “Новостима”.

 Радник фирме „Ћатић компанy“ Мирсан Јусовић (28) страдао је у петак на радном месту након што га је удавила једна од машина у фабрици. 

До несреће је дошло када је несрећни младић ушао у фабрички тунел како би очистио производну траку за производњу ролата. Пошто је завршио са чишћењем кренуо је назад, али не путем којим је ушао и који је безбедан, већ је покушао да се провуче испод ваљака. 

Како је на себи је имао дуксерицу са капом, кругови ваљка су дохватили капу и несрећног радника угушили.

Колеге настрадалог Мирсана само имају речи хвале за њега. Кажу да се радило о вредном, тихом и поштеном момку спремном да помогне свима.

- Био је неизмерно добар радник и пре свега добар човек, помагао је свима и због тога су га у фирми сви волели – тужно каже један од колега настрадалог.

Фирма "Ћатић компани" запошљава више од 100 радника и слови за једну од најуспешнијих у западном делу Србије. Њен власник Осман Ћатић каже да је фирма изгубила можда и најбољег радника те да је породица остала без златног детета.

- Био је добар, послушан и вредна радник. Залагао се да унапреди моју фирму, могао је да ради нон стоп. Остао сам без искреног радника, пре свега одличног човека – тужно каже Ћатић.

Мирсан Јусовић биће сахрањен у суботу на гробљу у родној Великој Жупи надомак Пријепоља.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.