Клизиште у Дражевићима

zlatarinfo.rs ( Aна Вуковић ) 12. децембар 2017. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Клижисте у Дражевићима (foto: Дејан Грбић)

Клизиште које се у раним јутарњим часовима покренуло у Дражевићима, направило је велике проблеме мештанима овог села, али и возачима који користе магистралу.

– Угрожен је магистрални пут и одсечен општински, стари пут за Боранијашевиће. Штета је велика, али објекти и мештани нису угрожени – каже за наш портал, Дејан Грбић, руководилац Одељења за инвестиције и јавне набавке.

Клижисте у Дражевићима

Клижисте у Дражевићима

„Стара џада” у близини Прељића, потпуно је непроходна, а одрон је затрпао и једну траку магистале па се возила пропуштају наизменично. Мештанима који живе на овом потесу, таксиста Никола Мандић саветује коришћење алтернативног пута  – преко Каменолома „Путева Ужице” или у близини споменика у Ракетићима.

Клижисте у Дражевићима

Клижисте у Дражевићима

– Санација се мора вршити у склопу магистралног пута којим газдује ЈП „Путеви Србије”, а они су већ предузели неке кораке. Радове је немогуће изводити пре пролећа, а сада ће се извршити неопходне интервенције на чишћењу и спречавању даљег клизања терена – навео је Грбић.

Клижисте у Дражевићима

Клижисте у Дражевићима

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.