У Пријепољу и Прибоју 2.260 потрошача без струје

glaszapadnesrbije.rs 04. децембар 2017. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Илустрација / novosti.rs

У општинама Пријепоље, Прибој и Нова Варош због снега који је нападао на појединим местима и до 60 сантиметра, без напајања електричном енергијом остало је 2.260 потрошача.

Начелник Сектора за ванредне ситуације, Горан Посркача у изјави за Глас западне Србије рекао је да су екипе Електордистрибуције од јутрос на терену и да покушавају да отклоне кварове.

,,У општини Пријепоље, 29 трафостаница које напајају 740 домаћинстава нису у функцији. Углавном на потезу Страњани и Бродарево. У Прибоју је 1.520 потрошача остало без струје, који се напајају са 46 станица, углавном су то МЗ на већој надморској висини, Калафати, Мажићи и Вучје”, рекао је Посркача.

Према његовим речима поред кварова на далеководима, тешку ситуацију у снабдевању потрошача електричном енергијом додатно отежава велики број прекида на нисконапонској мрежи што је ситуација у Новој Вароши.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.