Разрешен координатор канцеларије за младе

glaszapadnesrbije.rs 08. септембар 2017. године Политика Коментари

Zlatarinfo logo Александар Новаковић (foto: Глас западне Србије)

Одлуком председника Нове Вароши Радосава Васиљевића, координатор канцеларије за младе у тој општини, Александар Новаковић, разрешен је са дужности.

Новаковић, који је потпредседник Општинског одбора Двери у Новој Вароши, тврди да се у тој општини врши невероватан притисак на све неистомишљенике нове власти којој грађани нису дали подршку.

"Желим да поручим свим грађанима Нове Вароши да овакав сценарио чека све особе које су непоколебљиве, непоткупљиве и слободномислеће које не буду хтеле да буду полтрони Српске напредне странке и њихових сателита као што су Група Грађана и Васиљевић. Али бунт мислећих, стручних, независних људи мора победити овај мрачни период који се надвио над Новом Вароши. Пошто знамо да такви људи и те како постоје позивамо их да се прикључе Дверима које остају чистог образа и стожер борбе против СНС-а и њихових сателита у борби за бољу и просперитетнију Нову Варош", истакао је Новаковић у писаној изјави.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.