СНС нас није условио да остале избацимо из коалиције

glaszapadnesrbije.rs 06. септембар 2017. године Политика Коментари

Zlatarinfo logo Потписивање споразума ГГ са СНС (foto: Глас западне Србије)

Лидер групе грађана "Нови људи за Нову Варош" Радосав Васиљевић, каже да је данашње потписивање споразума о сарадњи са Српском напредном странком (СНС), велики датум за ту општину, додајући да је срећан не само због себе, већ због Нове Вароши.

"Може овај град и без мене и без осталих политичара, али наши суграђани не могу без помоћи државе. Видели сте да кубуримо са водом. Овом приликом морамо да се захвалимо држави за цистерне са водом, а дала нам је возила за превоз воде. Овај проблем, који траје 15 година нећемо моћи да решимо без помоћи државе. Надам се да ћемо доћи до решења овог проблема које дуги низ година очекујемо. Имамо нека усмена обећања. Поред пројекта водоснабдевања наше највеће МЗ Божетићи, имаћемо помоћ државе да решимо и питање реонструкције појединих путних праваца. Имамо и новац од Лимско-дринских хидроелектрана што много значи за нашу општину", објаснио је Васиљевић.

Он каже да потписивањем ове коалиције, ниједног тренутка нису били условљени да никога избаце из досадашње.

"Сматрам да људи из Демократске странке нису требали да изађу. Новој Вароши не треба опозиција и онако нас много мало има да би се свађали. Желим овој новој коалицији много среће, јер нас чека много проблема", закључио је Васиљевић.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.