Попадић: Васиљевић изневерио 5000 гласача

glaszapadnesrbije.rs 22. август 2017. године Политика Коментари

Zlatarinfo logo Функционер Двери и члан Општинског већа у Новој Вароши, Марко Попадић, фото: Глас западне Србије

Функционер Двери у Новој Вароши и члан Општинског већа Марко Попадић, изјавио је данас за ГЗС да су се тврдње Двери, да председник општине Радосав Васиљевић сарађује са Српском напредном странком, показале као тачне.

"Васиљевић је у медијима стање осликавао као исправно, међутим сво време је манипулисао грађанима Нове Вароши. Предизборни програм групе грађана на чијем је челу је био противљење сарадњи са Српском напредном странком. Сада се поставља питање постојања групе грађана. На овај начин је изневерено око 5.000 гласова", нагласио је Попадић.

Он каже да Двери остају носилац политике против СНС.

"Четири месеца није било коалиционог састанка на ком смо инсистирали, како би били упућени у насталу ситуацију. Све је рађено из леђа", закључио је Попадић.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.