СНС се вратио на власт у Новој Вароши

glaszapadnesrbije.rs 22. август 2017. године Политика Коментари

Zlatarinfo logo Јањушевић и Васиљевић потписују коалициони споразум (foto: Glas Zalapdne Srbije)

Координатор Српске напредне странке (СНС) за Златиборски округ, Крсто Јањушевић и лидер Групе грађана "Нови људи за Нову Варош" Радослав Васиљевић, потписали су коалициони споразум о заједничком вршењу власти у Новој Вароши, сазнаје Глас западне Србије.

Коалиционим споразумом је предвиђено да Васиљевић и даље остане председник општине Нова Варош, док ће СНС делегирати заменика председника општине као и председника скупштине.

Како сазнајемо у будућој власти неће бити доскорашњих коалиционих парнера групе грађана, Демократске странке и Двери.

"Верујем да ће договор СНС и ГГ "Нови људи за Нову Варош", као два највећа политичка актера у општини, на почетку донети помирење. Мало нас је да би смо имали право на крупне поделе. Нека тешке речи остану иза нас, а треба кренути ка крупним пројектима и инвестицијама. Задовољство ми је да је група грађана "Нови људи за Нову Варос" у СНС препознала партнера чији људи воле Нову Варош и желе да раде за добро ове општине. СНС ће дати пун допринос да заједно са нашим коалицоним партнерима омогућимо још више инвестиција и бржи економски напредак. И овде видимо да је политика председника Србије Александра Вучића, са највећим акцентом на економији и стабилности земље, политика која је свугде поштована и добродошла", изјавио је Јањушевић.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.