Демократска странка излази из власти

zlatarinfo.rs 03. август 2017. године Политика Коментари

Zlatarinfo logo Kraj kratkotrajne političke saradnje

Након непуних годину дана на власти, Демократска странка објавила је да одлази у опозицију. То практично значи распад досадашње владајуће гарнитуре која је после бројних перипетија у септембру прошле године успела да СНС-у преузме скупштинску већину. Разлог за крах ове политичке сарадње, како се може чути, јесте договор ГГ "Нови људи за Нову Варош" да преузме овдашњи одбор СНС-а.

- Након договора руководства ГГ "Нови људи за Нову Варош" са врхом Српске напредне странке у Београду око преузимања нововарошког СНС и њиховог уласка у власт, Демократска странка одлази у опозицију. Изборили смо ПРОМЕНЕ. Оно што је народ желео. Узалуд- речено је у кратком саопштењу нововарошке Демократске странке објављеном на њиховој Фејсбук страници уз напомену да ће о даљим активностима грађани бити обавештени.
Да ли ће у наредним данима рехабилитовани СНС заузети њихово место у власти, као и да ли ће Двери које су се раније данас огласиле саопштењем у коме од председника Групе Грађана траже бројна објашњења такође прећи у опозицију видећемо у наредним данима. 
Сигурно је да нас очекује бурно лето.

 

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.