Никола Јелић именован за новог директора Србијашума ШГ Пријепоље

glaszapadnesrbije.rs 18. јул 2017. године Политика Коментари

Никола јелић нови директор Србијашума ШГ Пријепоље Никола јелић нови директор Србијашума ШГ Пријепоље (foto: ПП Медиа)

Никола Јелић, дипломирани инжењер шумарства и актуелни председник Скупштине општине Нова Варош нови је директор Србијашума ШГ у Пријепољу. Јелић је на овој функцији наследио Милана Баранца из Прибоја дугогодишњег директора овог предузећа.

“Општине Нова Варош, Пријепоље и Прибој до сада су Србијашуме доживљавале као јавно окупаторско предузеће, због тога што са претходним руководством предузећа нису имале никакву сарадњу у смислу уништавања пре свега путне инфраструктуре кроз експлоатацију шуме и многих других ствари. Ниједно јавно предузеће не може тако да се понаша”, казао је Никола Јелић и додао да је о свим овим проблемима обавестио ресорно министарство и генералног директора Србијашума.

Никола Јелић од уторка, 18. јула преузеће и званично директорску функцију у овом предузећу чије се седиште налази у Пријепољу у Валтеровој улици.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.