Васиљевић: Влада нека уложи 100 милиона у Нову Варош и примамо СНС у власт

glaszapadnesrbije.rs 13. јул 2017. године Политика Коментари

Zlatarinfo logo Председник 0пштине Нова Варош Радослав Васиљевић, фото Глас западне Србије

Председник општине Нова Варош Радослав Васиљевић сматра да се на сутрашњоj седници локалног парламента ништа значајно неће променити.

"Мислим да је наш председник скупштине у преговарима са СНС,  због функције која му је понуђена, јер има вероватно приватну обавезу према њима. Он не крије жељу да се направи широка коалиција, а сви знамо да се функција директора јавног предузећа не нуди без неке противуслуге", рекао је за Глас западне Србије Васиљевић. Он је додао да се на сутрашњој седници неће ништа значајно променити осим што ће се усвојити поднета оставка на одборничко место одборника Димитрија Пауновића.

"Ми смо сигурни у нашу већину и морам да кажем да је народ погрешно информисан и да нема бојазни од промене власти у општини Нова Варош. Дакле,  није тема смена власти, већ могућност прављења широке коалиције у којој би била и СНС са новим кадровима", истакао је Васиљевић.

Први човек нововарошке општине истиче да ће послушати мишљења коалиционих партнера и прихватити њихову одлуку.

"Мишљења сам да нам они не требају, али ако држава буде рекла да ће нам на уштрб тога што би њих прихватили, наравно са новим кадровима, одобрити значајне инвестиције, онда је то можда важно за општину Нова Варош", каже Васиљевић.

Он је нагласио да  у колико општина буде имала корист од инвестиција кроз  пројекtе који стоје по министарствима у вредности од 100 милиона динара, неће имати ништа против широке коалиције, у супротном то не доолази у обзир.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

koalicija sns i vladajuća koalicija


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.