Двери: Илићу одлучи, да ли сте власт или опозиција

glaszapadnesrbije.rs 12. јул 2017. године Политика Коментари

Zlatarinfo logo Борко Пушкић, фото: Глас западне Србије

Двери ће изаћи из власти у Новој Вароши у случају да се СНС поново на волшебан начин рехабилитује у овој општини. Председник општине Радослав Васиљевић имаће безрезервну подршку, све док се поштује јасно зацртани предизборни коалициони споразум са Дверима у којем је главни циљ био да се грађанима у Новој Вароши вратити њихов град а они буду ослобођени од страха и терора СНС-а који је у протеклом периоду био персонификација власти у овом месту, тврди Координатор ове партије за Рашку област Борко Пушкић.

Он је истакао је да ће уколико се у неком наредном периоду настави са тендециозним уцењивањем и кршењем коалиционог споразума господина Јелића (НС), Двери затражити његову хитну смену.

Пушкић је позвао лидера Нове Србије да се одлучи да ли ће његова странка бити део власти са СНС или ће деловати као опозиција.

,, Не може се господине Велимире Илићу будити као опозиционар, а заспати као део власти, и то не са било киме, већ са СНС, где сте ви гле чуда последњих пола године постали велики критичар. Не може и јаре и паре”, рекао је Пушкић.

Он је такође поручио Илићу да дође и обиђе Пријепоље, Нову Варош, Ужице, Лучане и друге општине и градове и увери се у погубност њихових преставника власти, који обављају прљаве послове за владајућу странку.

,, Типичан пример за то су Милан Гачевић и Никола Јелић у Пријепољу и Новој Вароши који су перјанице свега прљавог што се дешава, односно они изговарају све оно што напредњаци мисле а не смеју да кажу и изигравају потрчке и портпароле СНС”, истакао је Пушкић.

 ,, Ако НС жели да буде део опозиционог блока који ће јединствено наступати на следећим изборима, мораће прво да у градовима и општинама, где су део владајуће коалиције, изађе из власти”, рекао је Пушкић .

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

sns dveri velimir ilic borko puškić


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.