Погинуо младић у Кучину, две особе повређене

ppmedia.rs 21. јун 2017. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Илустрација - ПП медија

Једна особа је погинула, а две су теже повређене приликом превтања камиона на сеоском путу у Кучину, селу удаљеном десетак километара од Пријепоља.

Несерећа се, како преноси ПП медија, догодила око 16 часова. Тројица младића бавила су се рабаџијским послом, а до несреће је дошло након што је камион слетео са сеоског пута и преврнуо се, где је на лицу места настрадао је Ј.Х. из Ивања, док су друга два младића са повредама превезени у Општу болницу у Пријепољу.

Потпаролка Основног јавног тужилаштва у Пријепољу, Јасминка Бошковић потврдила је информацију да је један младић настрадао приликом превртања возила истакавши да је увиђај још увек у току те да не може више детаља да изнесе

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

rabadžije poginuo mladić kučin prevrtanje kamiona


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.