Nova Varoš: Vlada Arsić gost biblioteke

Ana Vukovic 25. мај 2017. године Култура Коментари

Zlatarinfo logo Vlada Arsić (foto: negotin.rs)

Pisac i novinar Vlada Arsić danas će gostovati u našem gradu.

Od 17.30 časova on će mališanima u Osnovnoj školi “Živko Ljujić” u okviru tribine “Bezbednost dece na interentu” govoriti o opasnostima koje najmlađe vrebaju u digitalnoj eri, kada im je sve dostupno na samo jedan “klik”. Sledeće njegovo odredište biće zdanje biblioteke “Jovan Tomić” koja mu je i domaćin, pa će ljubiteljima pisane reči predsatviti svoje romane “Armagedon”, “Noć Arhangela” i “Kad zvona zaneme”.

Vlada Arsić živi i stvara u Beogradu i dugogodišnji je urednik i novinar u brojnim listovima i časopisima. Pisao je za Press, Ilustrovanu politiku, Politikin zabavnik, Nacionalnu reviju Srbije, reviju SAT Plus… Autor je i prvi urednik televizijske serije “Od zlata jabuka”, a potpisuje i publicističku knjigu  “Lopatanje đavola” , kao i nekoliko romana, od kojih je jedan, “Izgubljene u magli” adaptiran i u radio dramu.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

vlada arsic


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.