Нова Варош: Заседа локални парламент

ppmedia.rs 16. март 2017. године Политика Коментари

Zlatarinfo logo

Одборници нововарошког парламента враћају се сутра у своје клупе након двомесечне паузе како би наставили јануарско заседање.

Према дневном реду који је усвојен 23. јануара остало је да се расправља о четири тачке, од којих ће две вероватно бити скинуте. Према ономе што су данас договорили шефови одборничких група, изостаће расправа о квалитету услуга грејања котларнице Зебиновац.

Никола Јелић власник угоститељког објекта  Нана Никола Јелић председник СО Нова Варош (foto: ppmedia.rs)

– Предлог је и да се одложи доношење одлуке о референдуму на коме би се грађани изјаснили о предлогу да се месне заједнице са више села поделе на неколико мањих. Председнички избори су идеална прилика за одржавање референдума, али су о њему подељена мишљења странака па ће коначну реч дати одборници – казао је председник Скупштине општине Нова Варош Никола Јелић.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

sednica so nova varoš lokalni parlament


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.