Слава и Скупштина "Старе Рашке" (фото)

Rade Prelić 27. фебруар 2017. године Друштво Коментари

Скупштина "Старе Рашке" Скупштина "Старе Рашке" (foto: Раде Прелић)

Седамнаест година постојања и успешног рада прославила је јуче Хуманитарна организација "Стара Рашка". У подне, у присуству великог броја донатора и чланова и угледних гостију, ломљењем Славског колача обележена је слава Св. Симеон Мироточиви.

У вечерњим часовима, у свечаној сали општине Нови Београд одржана је годишња Скупштина ове хуманитарне организације. На почетку седнице приказан је филм о активностима у минулој години, а новоизабрани председник Управног одбора Милован Ивановић поднео је известај о раду.

Том приликом додељена су захвалнице и признања. Најбољим студентима додељене су новчане награде. Овогодишњу награду "Гордан Ранитовић" добили су новинари Гвозден Николић из Чачка и Зоран Шапоњић из Ужица.

У име општине Нова Варош захвалницу за успешну сарадњу примио је председник општине Раде Васиљевић.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

zoran šaponjić stara raska rade vasiljevic gvozden nikolić milovan ivanović


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.