Proglašena vanredna situacija na delu novovaroške opštine

ppmedia.rs 09. јануар 2017. године Друштво Коментари

Čistač snega Nova Varoš (foto: ppmedia.rs)

Štab za vanredne situacije u Novoj Varoši proglasio je na delu ove opštine vanrednu situaciju. Prema rečima predsednika opštine Radosava Vasiljevića, vanredna situacija je proglašena u pet Mesnih zajednica i to u Božetićima, Akmačićima, Jasenovu, Negbini i na delu Mesne zajednice Nova Varoš.

“Sneg, vetar i temperature od minus 30 naterali su na da proglasimo vanrednu situaciju u pojedinim delovima opštine. Problem predstavlja i mehanizacija koja na debelom minusu ne može normalno da funkcioniše tako da smo bili prinuđeni da angažujemo i dodatnu.Na pojedinim mestima smetovi prelaze visinu od dva mestra tako da nije lako osposobiti puteve”, kaže prvi čovek novovaroške opštine Radosav Vasiljević.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.