Proglašena vanredna situacija na delu novovaroške opštine

ppmedia.rs 09. januar 2017. godine Друштво Коментари

Čistač snega Nova Varoš (foto: ppmedia.rs)

Štab za vanredne situacije u Novoj Varoši proglasio je na delu ove opštine vanrednu situaciju. Prema rečima predsednika opštine Radosava Vasiljevića, vanredna situacija je proglašena u pet Mesnih zajednica i to u Božetićima, Akmačićima, Jasenovu, Negbini i na delu Mesne zajednice Nova Varoš.

“Sneg, vetar i temperature od minus 30 naterali su na da proglasimo vanrednu situaciju u pojedinim delovima opštine. Problem predstavlja i mehanizacija koja na debelom minusu ne može normalno da funkcioniše tako da smo bili prinuđeni da angažujemo i dodatnu.Na pojedinim mestima smetovi prelaze visinu od dva mestra tako da nije lako osposobiti puteve”, kaže prvi čovek novovaroške opštine Radosav Vasiljević.


Komentari

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke biće obrisani. Mišljenja izneta u komentarima su mišljenja autora komentara i NE ODRAŽAVAJU stavove redakcije portala. Slanjem komentara prihvatate gore navedene uslove i uslove navedene u Pravilima i uslovima korišćenja portala.