Двери: Рвовићу је образ пречи од партијске књижице

Двери Прибој 02. јануар 2017. године Политика Коментари

Zlatarinfo logo Српски покрет Двери

Саопштење покрета Двери поводом оставке Лазара Рвовића на место председника општине Прибој.

Уколико је искрена, а надамо се да јесте, оставка господина Лазара Рвовића на место председника општине, Српски покрет Двери је поздравља као храбар и моралан чин, каже се у саопштењу ОO Двери из Прибоја.

,,Овим поступком, господин Рвовић је показао да у Србији још увек постоје људи којима су образ и лично достојанство пречи од партијске подобности и потврдио да је режим Александра Вучића заснован на обманама и лажним обећањима која се никада не остварују.

Грађани су се већ одавно навикли да буду преварени од стране режима али је дошло време да се са преварантском политиком врха СНС-а суоче и њихови локални одбори. Док режим Александра Вучића пуца по свим шавовима његовим обећањима нема краја а прибојским функционерима СНС-а ваља изаћи на улицу и погледати у очи својим суграђанима, посебно радницима ФАП-а; како сада тако и у будућности.

Схвативши ово, Лазар Рвовић је имао само један избор. Честитамо му на томе и очекујемо од њега да нипошто не попусти под притисцима који ће сигурно уследити те се тако сачува од нових понижења да не би срозао свој углед у очима српске јавности“ наводи се у саопштењу ове партије.

Општинска организација Српског покрета Двери - Прибој

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

lazar rvović ostavka dveri


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.