Прибој: Лазар Рвовић поднео оставку

Glaszapadnesrbije.rs 31. децембар 2016. године Политика Коментари

Zlatarinfo logo Lazar Rvović, predsednik opštine Priboj

Лазар Рвовић поднео је данас оставку на место председника општине Прибој. Рвовић се у писму, које је објављено на сајту општине, захвалио грађанима на указаном поверењу у периоду у којем је, како каже "имао велику част да водим наш Прибој"

"Захваљујем се и Влади Републике Србије, која је уложила огромна средства и рад да Прибој добије нову шансу. Ослобађањем Фабрике аутомобила Прибој (ФАП) од преко 100.000.000 евра дуга, добијањем слободне зоне, добили смо прилику да наш град буде опет средина добра за живот", написао је Рвовић.

Он ке истовремено свим грађанима Прибоја честитао Нову годину и предстојеће празнике.

Претпоставља се да је разлог оставке, неиспуњено обећање Владе Србије у вези ФАП-а, односно исплате отпремнина бившим радницима овог гиганта.

Један од најближих сарадника председника, нам је рекао да је Рвовић последња два дана био у свом кабинету, видно разочаран и да је слабо комуницира са било ким од сарадника.

"Он је принципијелан човек и дао је реч и гаранције на свој образ бившим радницима на основу обећања владе, да ће им бити исплаћене отпремнине. То му је било обећано и званично потписано, али до реализације још увек није дошло, а он је изложен притисцима и прозивањима, да је некога преварио, што знајући њега не може да поднесе", рекао нам је један од његов најближих сарадника.

Рвовић ужива огромну подршку грђана и важи за изузетног и часног председника општине, што потврђује и најубедљивија подршка у локалном парламнету где практично и нема опозицију.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

priboj lazar rvović


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.