Opština nagradila najbolje đake i studente

blic.rs (Zeljko Dulanovic) 21. децембар 2016. године Друштво Коментари

Opština nagradila najbolje đake i studente Opština nagradila najbolje đake i studente (foto: Zeljko Dulanovic)

Opština Nova Varoš nagradila je 95 najboljih učenika i studenata, a za jednokratne novčane nagrade iz budžeta je izdvojeno 1,7 miliona dinara.

Novčanom nagradom od 25.000 dinara nagrađeno je 45 redovnih studenata na osnovnim i master studijama koji imaju prosečnu ocenu studiranja veću od 8,50, a za mogli su da konkurišu samo studneti državnih fakulteta, koji nisu prenosili ispite iz predhodnih godina.

 

Pored njih, sa po 10.000 dinara nagrađeno je i 49 srednjoškolaca koji su predhodnu školsku godinu završili sa svim peticama.

-Oni su najdragoceniji deo naše zajednice. Nadamo se da će se većina njih nakon studija vratiti u zavičaj i svojim znanjem pomoći njegov budući razvoj – kaže predsednik opštine Nova Varoš Radosav Vasiljević.  Za poslednjih desetak godina, koliko se ova nagrada dodeljuje, nagrađeno je 800 studenata i učenika.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.