Zaustavljena likvidacije Doma kulture, sledi provera javnih preduzeća

ppmedia.rs 23. септембар 2016. године Политика Коментари

Zlatarinfo logo

Nećemo dozvoliti da Nova Varoš ostane bez Doma kulture kaže prvi čovek ove opštine Radisav Vasiljević.

„Dok se ja budem nalazio na čelu opštine građani treba da znaju da sigurno neću dozvoliti da se Dom kulture ugasi. Sa tim ne smemo da se igramo, na to ne smemo ni da pomislimo, promenom vlasti mi smo postupak likvidacije zaustavili i sprečili nestanak ove kulturne ustanove“, tvrdi Vasiljević
Preuzimanje vlasti znači i promenu kadrova u pojedinim javnim ustanovama čije osnivač opština Nova Varoš, dodaje Radisav Vasiljević.

„Meni kao predsedniku opštine najviše smeta što su nam ugasili Direkciju za izgradnju. Direktor direkcije je jako loše radio, svojim potezima direktno je omogućio gašenje preduzeća. On je uoči izbora potrošio ogroman novac i time pomogao svojoj partiji Srpskoj naprednoj stranci . Novac je potrošen mimo zakona i odmah nakon toga likvidirana je Direkcija za izgradnju Nove Varoši, time je ova opština postala prva u Srbiji koja je ugasila svoju direkciju. Meni to jako smeta, on je za svoj takav postupak nagrađen i prebačen na mesto direktora Energije, tako da ćemo vrlo brzo pokrenuti njegovu smenu“, ističe predsednik opštine Nova Varoš Radisav Vasiljević.

Ispitaćemo poslovanje svakog preduzeća, svi direktori koji budu dobro radili ostaće na svojim mestima i nemaju razloga za brigu. Isto tako gde god uočimo nepravilnosti zatražićemo smenu odgovornih, zaključuje prvi čovek novovaroške opštine.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.