ЈС Нова Варош: Одборница Кхоуитар нема везе са нашом странком

glaszapadnesrbije.rs 20. септембар 2016. године Политика Коментари

Борко Маринковић Jedinstvena Srbija (foto: glaszapadnesrbije.rs)

Борко Маринковић повереник ОО ЈС Нова Варош демантовао је наводе да је ова странка умешана у јучерашње рушење власти у Новој Вароши.

"Као повереник Јединствене Србије тврдим да ми немамо одборника у скупштини општине Нова Варош и да немамо никакве везе са рушењем власти на челу са СНС, као ни са одборницом Горадном Кхоуитар за коју су поједини медији пренели да је сада одборница Јединствене Србије. Поменута одборница није чак ни члан наше странке", наводи се у саопштењу које је потписао Борко Маринковић повереник ЈС У Новој Вароши.

Иначе, како је казао Маринковић поменута одборница била је пре неколико година председник ОО ЈС у овом месту али је одлуком врха партије смењена и искључена.

Он није желео да коментарише новонасталу ситуацију у Новој Вароши, рекавши да је Јединствена Србија с обзиром да нема одборника неутрална у овим догађајима.

"Ми чак нисмо ишли ни на изборе јер нас је председник ОО СПС посматрао као људе ниже вредности, тако је и прошао. Ако ми је ишта драго онда је то због њега", казао је Маринковић.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

js jedinstvena srbija borko marinković


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.