Васиљевић: Ослободићемо народ од СНС страха (видео)

glaszapadnesrbije.rs 19. септембар 2016. године Политика Коментари

Zlatarinfo logo Радисав Раде Васиљевић председник општине Нова Варош (фото: glaszapadnesrbije.rs)

Новоизабрани председник општине Нова Варош Радосав Васиљевић, изјавио је данас да ће један од његових првих задатака бити да "народ ослободи од страха Српске напредне странке (СНС)".

Он је, након избора на нову функцију, новинарима рекао да никоме не прети, додајући да од како је СНС на власт дошао пре четири године, народ живи у страху.

"Моја обавеза је ослободимо народ, да живе како могу и знају. Никоме не претимо са отпуштањем, већ се трудимо да приволимо и оне који нас нису гласали како би на следећим изборима рекли, ови људи су поштени, нормални, вредни, марљиви", истакао је Васиљевић.

Према његовим речима, нова скупштинска већина је изабрана регуларно и легитимно.

"Истина је да је један одборник превагао, али ово што се данас десило, наговештавало се од самих избора, самонаправљене скупштинске већине СНС, СПС и СДП. Ми смо знали да ово не може да траје, јер у њиховим редовима има доста незадовољних људи", рекао је Васиљевић.

Васиљевић је рекао да су у странкама, које су до сада чиниле власт, људи из личних интереса, док се за Групу грађана "Нови људи за Нову Варош", коју он предводи то не може рећи.

"Ја сам дугогодишњи привредник и много мије лакше да радим оно што сам радио, него да се бавим политиком. Ово није нимало лако, с обзиром да све знам, пошто сам десет месеци био заменик председника општине", нагласио је Васиљевић.

Потребно је много времена, труда, рада, части, правде у овом послу, рекао је он, додајући да грешке нису дозвољене.

Претходној власти је замерио на томе што нису поштовали закон, наводећи да се од сада све мора радити по закону.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

predsednik opstine rade vasiljevic


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.