Пријепоље: Да ли је намештај за кабинет председникa стигао у општину два дана пре краја тендера?!

glaszapadnesrbije.rs 20. август 2016. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Камион добављача у којем је стигао намештај у зграду општине

Канцеларијски намештај судећи према речима радника и сведока али и камиону добављача је стигао данас у општину Пријепоље и у току је монтажа?

Према речима радника добављача али и запослених у општини стигла су радни столови, две фотеље, председников сто и столице.

Трагом ове вести покушали смо да добијемо одговор од председника општине Драгољуба Зиндовића, али нам је он дрско одговорио да је данас нерадни дан, да је на викенду  и да није у Пријепољу, након чега је прекинуо везу. 

Покушали смо да добијемо изјаву и од одговорног лица за спровођење тендера Александра Вујичића али он није одговарао на бројне телефонске позиве и СМС поруке.

Позвали смо и добављача где нам је радник предузећа рекао да су столови , конференцијски сто и две фотеље  испоручени данас и да је у току монтажа.

Иначе јавна набавка за канцеларисјки намештај којим се реновирају председников и још неки кабинети нове власти завршава се у понедељак 22. августа када је до 13 часова рок за достављање понуда. Како стоји у конкурсној документацији јавно отварање понуда заказано је за исти дан у 13 и 15 часова.

Ако је то тако питамо се како је могуће да се све уради пре краја тендера и отварања понуду, да ли се ради о намештеном тендеру, и да ли у овом случају треба да реагују државни органи ??

Власник Универа: Намештај су промотивни примерци

У редакцију Гласа западне Србије јавио се Милован Петровић власник "Универа" предузећа које је данас испоручило канцеларијски намештај за председников кабинет. Он је рекао да је сав намештај који је испоручен уствари промотивни примерак и да они то неће наплатити ни један динар "Срамота је да председник седи на похабаном намештају, и мисмо поклонили намештај који је урађен са најсавременијом технологијом. То исто смо урадили пре неколико година бившој власти" казао је Петровић. Он је додао да је тај поклон ситница за његово предузеће и њега, будући да ужива велики углед као почасни грађанин Пријепоља, а и шире. Он нас је замолио да око тога не дижемо беспотребну панику.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

prijepolje namestaj univer


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.