Održan 2. memorijalni turnir "Branko Grbić" u uličnom basketu

Okk Zlatar Nova Varoš 02. август 2016. године Златарфест Спорт Коментари

Zlatarinfo logo (foto: Okk Zlatar Nova Varoš)

U nedelju, 31.07.2016. godine u organizaciji Sportskog saveza Nove Varoši, Omladinskog košarkaškog kluba "Zlatar" i uz pomoć sponzora odigrao se 2. memorijalni turnir "Branko Grbić" u uličnom basketu.

Turnir se odigrao na gradskom trgu u Novoj Varoši i privukao je veliku pažnju gledalaca. Učestvovalo je 14 ekipa iz zemlje i inostranstva.

Prvo mesto i nagradu od 80.000,00 dinara i četri mobilna telefona osvojila je ekipa "Gangsteri" iz Obrenovca (u sastavu Simić Filip, Bulatović Vladimir, Filipović Nikola i Stojkanović Damnjan). 

Drgo mesto pripalo je ekipi "HillsUp" sa Zlatibora (u sastavu Božić Srđan, Vorkapić Petar, Bakralčić Nikola i Petrović Marko) uz nagradu od 40.000,00 dinara i vikend u hotelu Panorama na Zlataru.

Treće mesto zauzela je ekipa "Ne da Majka" iz Nove Varoši (u sastavu Trtović Stefan, Dragašević Srđan, Bjelić Dejan i Bjelak Eldan) koja je osvojila nagradu od 20.000,00 dinara.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

zlatarfest kosarka zlatarfest 2016 ulični basket branko grbić


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.