Rogatica domaćin 53. MOSI igara

radiopozega.rs 05. јул 2016. године Спорт Коментари

Zlatarinfo logo

MOSI igre 53. po redu, održaće se, ove godine, u Rogatici od 13. do 17. jula. Sportisti sa tromeđe Srbije, Crne Gore, BiH (RS) nadmetaće se u 14 sportskih disciplina. 

Na ovogodišnjim igrama, kako su saopštili domaćini, učestvovaće 26 opština, sa oko 2000 sportista.

Potvrđeno je i da će 53. MOSI u Rogatici pratiti bogat kulturno zabavni program pa će već posle otvaranja igara 13. jula nastupiti OK Bend, sutradan će učesnike MOSI i građane Rogatice zabavljati Galija, trećeg dana na programu je nastup Partibrejkersa i u subotu 16. jula na sceni će biti koncert grupe Legende.

Međuopštinske omladinske sportske igre MOSI su tradicionalna smotra i manifestacija sporta i fizičke kulture opština učesnica iz Bosne i Hercegovine (Republike Srpske i Federacije BiH), Crne Gore i Srbije.

MOSI značajno doprinose upoznavanju i zbližavanju mladih, razvoju sporta i fizičke kulture, izgradnji sportskih objekata i stvaranju uslova za organizovano i masovno bavljenje sportom.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

mosi mosi 2016 rogatica


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.