Turnir u odbijci na pesku na Zlatarskom jezeru

ppmedia.rs 05. јул 2016. године Спорт Коментари

Zlatarinfo logo

Opština Nova Varoš u saradnji sa Sportskim savezom ove opštine po prvi put oraganizuje Bič volej, turnir u odbojci na pesku za muškarce i žene. 

Utakmice će se odigravati na Kokinom Brodu, na terenu nedavno pripremljenom prilikom otvaranja Vizitorskog centra. Zainteresovane ekipe za učešće svoju prijavu mogu izvšiti do 7. jula putem maila sportskisaveznv@gmail.com ili na telefon 060 411 09 76. Turnir počinje u subotu 9. jula od 10h, za najbolje ekipe organizator je obezbedio vredne nagrade.

Sportski savez Nove Varoši za ovo leto pripremio je brojna dešavanja pa će tako nakon završetka turnira u bič voleju organizovati i turnir u malom fudbalu kao i u uličnom basket, a po prvi put biće organizovan i kup Zlatara u obaranju ruke.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

zlatarsko jezero vizitorski centar odbojka odbojka na pesku


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.