Лимска регата - 17. пут

zlatarinfo.rs (D. Gagricic) 27. мај 2016. године Туризам Спорт Коментари

Zlatarinfo logo Спуштање брзацима ћудљиве реке(Фото: ТО Пријепоље)

Тродневно сплаварење, од Плава до Пријепоља.

Са извора Лима, из Плавског језера, чамџије ће у петак (27. маја) кренути на 17. Лимску регату. Низ брзаке и вирове ћудљиве реке, у дужини од 134 километра, спуштаће се три дана, у просеку шест-седам сати. Прва етапа је од Плава до Берана, друга до Бијелог Поља, а трећа се завршава у недељу, на плажи Петровац, код Пријепоља.

У пет градова Црне Горе и Србије отвара се туристичка сезона У пет градова Црне Горе и Србије отвара се туристичка сезона

Овом манифестацијом отвара се туристичка сезона у пет градова Црне Горе и Србије. Сплаварење организују туристичке организације Плава, Андријевице, Берана, Бијелог Поља и Пријепоља и регионална ТО „Бјеласица – Комови“, уз подршку локалних рафтинг клубова.Очекује се и учешће екипа из Словеније, Аустрије и Босне и Херцеговине.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

prijepolje lim srbija brzaci camci limska regata crna gora


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.