Novovaroški amateri gostuju u Beogradu

Varoške novine (Ž. Dulanović) 04. мај 2016. године Култура Коментари

Zlatarinfo logo

Amatersko pozorište Doma kulture u Novoj Varoši gostovaće u petak 20. maja u Beogardu sa svojom predstavom „Život u tesnim cipelama“.

Predstava koju je po tekstu Dušana Kovačevića režirao Vladimir Dulanović-Toki igraće se na sceni Doma vazduhoplovstva u Zemunu (Ulica Glavna 1), odmah nakon redovne godišnje skupštine Zavičajnog udruženja Novovarošana koja počinje u 18 sati i 30 minuta.

Javni poziv za ovaj događaj iz Zavičajnog udruženja Novovarošana upućen je svim Novovarošanima koji žive i rade u Beogradu, članovima Udruženja i njihovim prijateljima.  

-Pozivamo Vas da u što većem broju dođete i uzmete učešće u radu Skupštine, upoznate se sa planovima i programom Udruženja i svojim savetima i predlozima pomognete da unapredimo naš rad. Nakon Skupštine koja počinje u 18.30 sati odgledaćemo svi zajedno pozorišnu predstavu posle koje će za sve prisutne biti upriličen skroman koktel – kaže se u obaveštenju objavljenom na zvaničnoj internet stranici Zavičajnog udruženja Novovarošana u Beogradu (varosaniubg.org.rs).

U predstavi „Život u tesnim cipelama“ koja je premijerno izvedena 14. marta u Novoj Varoši glume Nebojša Radišić, Nikola Bjelić, Milunka Čakarević, Fehima Ibišbegović, Radisav Tatović, Aleksandar Bjelić, Katarina Aničić, Ivica Stojanović i Nenad Drulović. 

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

dom kulture vladimir dulanovic amatersko pozoriste


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.