Мала школска олимпијада, велики спортски догађај за Нову Варош (видео)

glaszapadnesrbije.rs 17. април 2016. године Друштво Спорт Коментари

Zlatarinfo logo

Импозантан број учесника, око 700, може бити једини и искључиви критеријум трајно регистрован, упамћен и забележен на спортској мапи Нове Вароши. Написаће је златним словима, ко други, него најмлађи, малишани предшколске установе „Паша и Наташа“, ученици основних и средњих школа, и основци пет сеоских школа.

Мала школска олимпијада одржала се у петак 15. априла на спортским теренима у Насељу. Програмом Спортског савеза Нова Варош, организатора ове масовне манифестације, први такмичари покушали су да завреде епитет будућих асова.

Оригиналну идеју од вишеструке користи спортска будућност покушаће да претвори у стварност надметањем у седам дисциплина: малом фудбалу, кошарци одбојци, рукомету, на полигону свестраности, надвлачењем конопца и трком у џаковима.

Успеће, у то не треба сумњати и пружити значајан допринос здравом животу и проширењу спортске породице Нове Вароши.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.