Снег нанео мање проблеме у западној Србији

glaszapadnesrbije.rs 25. март 2016. године Природа Коментари

Zlatarinfo logo

Мокар снег који је у току ноћи нападао на подручју Нове Вароши и Пријепоља изазвао је мање проблеме са снабдевањем електричном енергијом у сеоском подручју, док је у појединим деловима града нападао и до 10 центиметара.

Директор ЈКП „Лим“ из Пријепоља Азиз Хаџифезјзовић каже да су градске улице јутарњим часовима прочишћење и да ту нема проблема.

И у општини Нова Варош пало је око 20 центиметара влажног снега  који према речима директора Дирекције за изградљу Мирољуба Шапољића није изазвао значајније застоје у саобраћају како у граду тако и у селу.

„Сви општински путеви су прочишћени, чак и некатегорисани, једино има мало проблема на магистралном путу према Белој Реци али се очекује рашчишћавање и овог пута у преподневним сатима“, рекао је Шапоњић и додао да постоје проблеми у снабдевању електричном енергијом у МЗ Божетић, Јасеново и Бистрица као и да се отклањање квара очекује у току данашњег дана.

И у Општини Пријепоље дошло је до прекида у снабдевању енектричне енергије у појединим селима.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

sneg


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.