NAGRADA 2.000 EVRA Vlasnik prodavnice spreman da plati za informacije o lopovima

blic.rs (Ž. Dulanović) 21. фебруар 2016. године Друштво Коментари

Market Stanica Nova Varos (foto: Ž. Dulanović)

Vlasnici opljačkane prodavnice u Novoj Varošiponudili su novčanu nagradu za informaciju o pljačkašima koji su im pre pet dana iz službenih prostorija preduzeća ukrali 2,68 miliona dinara. Za dojavu koja će pomoći hapšenju razbojnika oni nude nagradu od 2.000 evra.

-Želim samo da pomognem policiji koja je zatrpana poslom i da koliko je to moguće ubrzam hapšenje pljačkaša koji su me zavili u crno.

Svestan sam da su ukradene pare već potrošene i da u tom smislu neću imati koristi od njihovog hapšenja, ali moraju da odgovaraju za učinjeno i za opomenu drugima – kaže za „Blic“ vlasnik preduzeća Fiko Avdić.

„Trgovina Avdić“ opljačkana je u noći između utorka i srede (15. i 16. februara). U kancelarije koje se nalaze na spratu iznad marketa ovog preduzeća na autobuskoj stanice u centru grada, pljačkaši su ušli uz pomoć merdevina.-Popeli su se i pajserom razvalili prozor na kancelariji računovodstva a zatim obili vrata na mojoj kancelariji koja su bila zaključana. Iz fioke stola uzeli su novac i pobegli istim putem. Odneli su višednevni pazar iz naših 10 markeka u Novoj Varoši, Prijepolju i Priboju. Novac smo čuvali u kancelarijskom stolu jer su banke bile zatvorene zbog praznika, što su pljačkaši očito znali – kaže Avdić.

U policiji nezvanično kažu da su na tragu pljačkašima, ali odbijaju da u cilju istrage saopšte više detalja o tome.

-Market je pokriven kamerama, ali na žalost video nadzor nismo instalirali i u kancelarijama na spratu zgrade. Imamo i metalnu kasu u pogonu za proizvodnju euro krema koju smo planirali da prenesemo ovih dana u upravu preduzeća, ali su nas lopovi pretekli – kaže Avdić.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.