Nova Varoš se bilbordom zahvalila svom „orliću“ Ivanu Šaponjiću

blic.rs (Ž. Dulanović) 25. јун 2015. године Спорт Коментари

Zlatarinfo logo

Nova Varoš se slikom na bilbordu zahvalila svom „orliću“ Ivanu Šaponjiću (17) koji je sa reprezentacijom Srbije osvojio šampionski pehar na Svetskom prvenstvu u fudbalu za igrače do 20 godina.

Bilbord je postavljen kod Gradskog stadiona na kome je Šaponjić i naučio da šutira lopu i nedaleko od raskrsnice za Zlatar na ulazu u grad iz pravca Užica. 

Pored Šaponjićeve slike u reprezentativnom dresu, na bilbordu je i poruka turistima i putnicima magistralom za more da je i „Nova Varoš - grad šampiona“.

Bilbord šampionu postavili su opština Nova Varoš, Sportski savez i Turistička organizacija „Zlatar“. Oni u petak uveče organiziju i svečani doček Ivanu Šaponjiću koji posle reprezentativnih obaveza dolazi u rodni grad. 

Doček je u 19 sati na platou ispred zgrade Doma kulture.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

tsc zlatar ivan šaponjić srbija u20 stadion branoševac


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.