Ivan Šaponjić: Gol za četvrtfinale

b92.net 10. јун 2015. године Спорт Коментари

Zlatarinfo logo Slavlje mladog golgetera (Foto: FSS)

Mladi napadač Partizana Ivan Šaponjić verovatno je najsrećniji u U20 timu Srbije nakon pobede nad Mađarskom.

Mladi golgeter iz Nove Varoši bio  je pod velikim pritiskom nakon što u prva tri meča na Svetskom prvenstvu nije postigao gol, a onda je u nadoknadi vremena doneo "orlićima" produžetke protiv Mađarske.

"Imao sam dobar osećaj kad sam ulazio u igru, verovao sam da mogu postići pogodak, koji čekam već neko vreme. Ovo je gol moje i naše velike radosti, sigurno ga nikada neću zaboraviti", rekao je Šaponjić.

Zahvaljujući njemu, Srbija je izborila dodatnih pola sata protiv severnog suseda, a onda dva minuta pre kraja autogolom stigla do pobede i četvrtfinala Mundijalita. 

"Zaslužili smo da se radujemo, bolji smo tim od Mađara, međutim u jednoj utakmici je uvek sve moguće. Oni su igrali najbolje kako umeju, bili su na korak od pobede, ali sreća je bila na našoj strani. Kod pogotka sam video da su trojica njihovih igrača promašili loptu, samo sam je malo trznuo i usmerio prema golu, što je bilo dovoljno da završi u mreži. Ovo je mnogo bitna pobeda, sada imamo ispred sebe veliku šansu", rekao jeŠaponjić. 

Srbija će u četvrtfinalu, u nedelju od 6.30 igrati protiv Sjedinjenih Američkih Država.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

ivan šaponjić svetsko prvenstvo gol pobeda četvrtfinale


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.