Шапоњић остаје међу црно-белима

Београдски медији 01. новембар 2014. године Варошани Спорт Коментари

Zlatarinfo logo Иван Шапоњић (Фото: ФК "Партизан")

"Звезда" неће преотети Шапоњића "Партизану"

Иако је "Политика" писала да би млада "Партизанова" нада, Нововарошанин Иван Шапоњић могао да пређе у редове "Звездиних" играча, Шапоњићев менаџер Ненад Јестровић за "Курир" је демантовао такву информацију.

Према писању "Политике" директор омладинске Звездине школе Срђан Васиљевић покушао је да разговара са Шапоњићем поводом преласка на другу страну Топчидерског Брда, међутим Јестровић је одбацио могућност да ће млади играч променити клупске боје.

"Иван Шапоњић је дете "Партизана" и остаће у Хумској. То се никада није доводило у питање. Истина да га је тражила "Црвена Звезда, али колико знам то је било прошле године, а не сада. Тада није имао уговор док је сада ситуација другачија"- рекао је Јестровић за Курир.

Заступник младог нападача у интервјуу за "Мондо" рекао је да су интересовање за овог Нововарошанина показали и неки клубови из Западне Европе, а пре свега "Андерлехт" и "Ајакс"

Шапоњић је спортску каријеру је започео у "Златару" код тренера Предрага Ковачевића, да би затим обукао дрес "Слободе" из "Ужица", а затим прошле године стигао и у Хумску као други најмлађи дебитант у историји "Партизана".

Седамнаестогодишњи фудбалер до сад је осам пута наступио за овај тим и за то време успео је да постигне један гол.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

varošani sport


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.