Rukomet: Zlatar i dalje bez bodova u Super B ligi

westinfo.rs (Ž. Dulanović) 09. октобар 2014. године Спорт Коментари

Zlatarinfo logo Rukometaši Zlatara

Nakon prva tri jesenja kola Zlatar je bez pobede, a posle Dinama na startu, bodove su mu odneli i Sloga iz Požege i Crvena Zvezda iz Mokrina.

Rukometaši Zlatara pokušaće u subotu da zaustave kola koja su im krenula niz brdo. Mada će imati snažnu podršku s tribina, to im neće biti ni malo lako jer im u goste dolazi Vrbas koji je jedan od favorita za lidersko mesto na tabli Super B lige.

Nakon prva tri jesenja kola Zlatar je bez pobede, a posle Dinama na startu, bodove su mu odneli i Sloga iz Požege i Crvena Zvezda iz Mokrina. Susret četvrtog kola koji se u subotu u 19 sati igra u Sportskoj dvorani Gimnazije „Pivo Karamatijević“ za izabranike Branka Ćurčića od izuzetne je važnosti.

- Situacija nije ružičasta, ali ne gubimo nadu i nadamo se pobedi. Puno smo kvalitetnija ekipa nego što bi se po trenutnoj poziciji na tabli moglo zaključiti. Toga su svesni i sami prvotimci, pa su nam potrebna dva boda kako ne bi izgubili stabilnost ekipe – kaže šef stručnog štaba Branko Ćurčić.

U susretu drugog klola Zlatar je pred domaćom publikom  poražen od Sloge iz Požege sa čak 12 golova razlike. Lider na tabeli bio je bolji tokom celog meča i zasluženo je slavio – 23 : 35. Nešto bolju partiju Novovrošani su pružili prošlog viknda  u Mokrinu, ali je Crvene Zvezda ipak meč rešila u svoju kosrist – 25 : 23.

- Težak raspored nije opravdanje za loše rezultate. U drugom kolu poraženi smo od znatno bolje Sloge, dok smo bez bodova u Mokrinu, kao i protiv Dinama u Pančevu, ostali svojom krivicom. U oba ova meča bili smo ubedljivi u prvih 40 minuta, ali smo u završnici gubili glavu i pravili kobne greške. Uočene slabosti pokušaćemo da otklonimo, jer nema više mesta za poraz– kaže Ćurčić.

Nakon tri odigrana kola Zlatar je bez bodova i zauzima pretposlenje mesto na tabeli  Super B lige dok je poslednja Jagodina. Prva je Sloga iz Požege koja ima maksimalnih šest bodova kao i drugoplasirana Crvena Zvezda.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

sport rk zlatar rukomet


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.