Nova Varoš - Jasenovo: Obećanja ne krpe put

zlatarinfo.rs (D. Gagričić) 13. септембар 2014. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Meštani sela na padinama Murtenice ljuti su zbog loših drumova

Ostavke članova Saveta Mesne zajednice Jasenovo. U ponedeljak protest pred zgradom SO.

Sedam od 11 članova Saveta Mesne zajednice Jasenovo, na čelu sa predsednikom Grujom Petrovićem – podnelo je ostavku, samo godinu i nekoliko meseci od izbora.

- Ljuti smo na lokalnu upravu koja ne ispunjava obećanja, čime nas je uvalila u nevolje, pa nas građani svakodnevno prozivaju - ogorčen je Petrović. - Nemamo sredstava za rad, dangubimo po opštini, a oni na naš račun knjiže asfalt ugrađen u puteve drugih sela.Eto, kad smo podneli ostavku - dognali su crep za kuće letos stradale od vetra i počeli popravku puta za Jadžiće i Žuniće, tek da nam zamažu oči... 

Nezadovoljstvo, pre svega, stanjem saobraćajnica u Jasenovu, Trudovu, Ojkovici i Kućanima, koje su oštećene letošnjim bujicama, meštani su izrazili na zboru građana, dogovarajući se da u ponedeljak listom pođu pred novovarošku opštinu.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.