Unapređenje turističke ponude Zlatibora, bob na šinama i sportski tereni

glaszapadnesrbije.rs 16. август 2014. године Туризам Коментари

Zlatarinfo logo Bob staza - ilustracija

Javno preduzeće „Skijališta Srbije“ primenjuju novi oblik aktivnog letnjeg odmora, uz unapređenje postojećih i uvođenje novih sadržaja, čime nastoje da učine planine atraktivnim za goste i tokom ovog godišnjeg doba kao i za vreme zime.

Kao osnov za to služe raznovrsni oblici zabave i turističko-sportskih sadržaja koej nude.

Od prošle letnje sezone na Torniku na Zlatiboru, pored uobičajenih aktivnosti, moguće je uživati i u planinskom biciklizmu na novoizgrađenim stazama, panoramskoj vožnji žičarom i tjubing stazi. Od ove godine centar na najvišem vrhu Zlatibora je obogaćen bobom na šinama, terenom za mini golf i igralištem sa tribinama na kome je moguće igrati košarku, fudbal i tenis.

Bob na šinama predstavlja specijalizovanu stazu za spuštanje kroz šumsko, prirodno okruženje tokom čitave godine, a instalacija je opremljena specijalnim sankama pričvršćenim za šinski sistem. Mogu je koristiti i deca u pratnji roditelja, a ovo je drugi sklop ove vrste u Srbiji i ovom delu Evrope, nakon Kopaonika.

Gosti u njoj mogu uživati od juče, svečano ootvaranje je zakazano za utorak, 19. avgust u podne.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

turizam


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.