Zlatarfest 2014 od 24. do 27. jula

westinfo.rs (Ž. Dulanović) 21. јун 2014. године Златарфест Коментари

Zlatarinfo logo Zlatarfest logo

U Novoj Varoši će se od 24. do 27. jula održati Drugi Zlatarfest na kome će koncerte imati Rada Manojlović, Lexington bend i trubač Dejan Petrović sa svojim Big bendom.

Na Radoinskom jezeru biće organizovano tradicionalno splavarenje, a u okviru manifestacije ordžaće se i Regionalni turnir u odbojci na pesku za žene. Poslednjeg dana Zlatarfesta je javno snimanje popularne emisije RTS-a „Žikina šarenica“

- Kao i lane, Zlatarfest će i ove godine objediniti niz tradicionalnih mini manifestacija koje promovišu privredne i turističke potncijale kraja. Pored Zlatarske sirijade i takmičenja za najbolju zlatarsku heljdopitu, na programu su i Sabor pevača izvika i smotra folklora i narodnog stvaralaštva Zapadne Srbije, kao i izložba narodnih rukotvorina  Zlatne ruke Zlatara. Na dvodnevnoj tribini „Održivi razvoj turizma i poljoprivrede u Zapadnoj Srbiji“ govoriće eminentni stručnjaci iz ovih oblasti  – kaže direktorka Turističko-sportskog centra  „Zlatar“ Ivana Novaković. 

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

zlatarfest zlatarfest 2014


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.