Nova Varoš: Prevrnuo se šleper sa otpadnim gvožđem, vozač lakše povređen!

kurir-info.rs 02. јун 2014. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Ilustracija

Pretovar starog gvožđa u drugi kamion i pokušaji ispravljanja vozila prouzrokovali su kilometarske kolone vozila u oba smera.

Na magistralnom putu prema Beogradu, dva kilometra od Nove Varoši u pravcu Užica, prevrnuo se šleper, pa je na tom delu magistrale saobraćaj u prekidu od 12.30.

Prevrnuo se šleper užičkih registracionih tabli UE-041KF, a zbog rasipanja utovara, otpadnog gvožđa, saobraćaj je obustavljen na ovom delu magistrale.

Vozač kamiona pretrpeo je lakše povrede, Pretovar starog gvožđa u drugi kamion i pokušaji ispravljanja vozila prouzrokovali su kilometarske kolone vozila u oba smera.

Lakša vozila se upućuju na alternatiovni pravac Kokin Brod - Pribojska Banja - Bistrica, dok su autobusi i teretnjaci formirali veliku kolonu na prilazima Novoj Varoši.

Kako je rekla portparolka Policijske uprave u Prijepolju Adela Veljović, očekuje se da saobraćaj uskoro bude normalizovan.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.