Rukometna Prva liga: Sloga i Zlatar na čelu tabele

westinfo.rs (ž. Dulanović) 04. март 2014. године Спорт Коментари

Zlatarinfo logo Tim Zlatara (foto: RK Zlatar)

Rukometaši Zlatara izbili su na drugo mesto tabele Prve rukometne lige Srbije – grupa Zapad nakon što su u Aleksandrovcu savladali domaću Župu rezultatom 36:31.

Rukometaši Zlatara izbili su na drugo mesto tabele Prve rukometne lige Srbije – grupa Zapad nakon što su u Aleksandrovcu savladali domaću Župu rezultatom 36:31.

Prva je Sloga iz Požege koja je na čelu smenila Mokru Goru iz Zubinog Potoka. Požežani su se našli u ulozi lidera pošto su u derbiju kola na domaćem terenu porazili  Mokru Goru rezultatom 33 : 25.

Na utakmici Župa – Zlatar, koja je igrana u okviru 15. prvenstvenog kola, najefikasniji kod gostiju iz Nove Varoši bili su Aleksandar Babić sa devet i Nikola Matović sa pet postignutih golova. U nedelju 9. marta Zlatar dočekuje Priboj, a utakmica koja se igra u sportskoj dvorani Gimnazije „Pivo Karamatijević“ počeće u 19 sati. Dan ranije Sloga će u goste Radničkom iz Kragujevca, dok Mokra Gora na domaćem terenu dočekuje Novi Pazar.

Prvoplsirana Sloga trenutno ima 25 bodova, dok bod manje imaju Zlatar na drugom i Mokra Gora na trećem mestu tabele. Četvrti je Šamot sa 23, a peti Radnički sa 19 bodova.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

sport


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.