Čeda Jovanović u Novoj Varoši: Vreme je za promene

westinfo.rs (Ž. Dulanović) 27. фебруар 2014. године Политика Коментари

Čedomir Jovanović sa Novovarošanima Čedomir Jovanović sa Novovarošanima (foto: Ž. Dulanović)

"Plaćamo cenu neodgovone i loše politike i ukoliko želimo nešto da promenimo u zemlji onda nema glasanja za staro. U Srbiji je sve isti kao u januaru 2008. godine kada ste me ovde čekali po ciči zimi i zbog toga je vreme da se menja na bolje"

Plaćamo cenu neodgovone i loše politike i ukoliko želimo nešto da promenimo u zemlji onda nema glasanja za staro. U Srbiji je sve isti kao u januaru 2008. godine kada ste me ovde čekali po ciči zimi i zbog toga je vreme da se menja na bolje, poručio je  lider LDP Čedomir Jovanović na predizbornom skupu održanom danas u Novoj Varoši.

U obraćanju okupljenim pristalicama LDP i BDZ Sandžaka, stranaka koje u koaliciji izlazi na martovsk parlamentarne izbore, Jovanović je rekao da je obaveza građana da od Srbije naprave srećnu i bogatu zemlju.

-  Pred nama je veliki i važan posao. Moramo da promenimo našu ekonomiju, ali kako ćemo u taj posao ako nas vode najnesposobniji, ljudi lenjivci. Kako, ako nas vode oni koji jedino mogu da nas guraju u međusobne sukobe i mržnju. Oni koji gledaju koje smo vere i nacije da bi nas posvađali, a ne da bi u nama videli talenat i potencijal – rekao je Jovanović.

Na predizbornom skupu održanom na platou isperd Doma kulture, Jovanović je pozvao okupljene građane da na predstojećim izborima glasaju za svoju budućnost i budućnost svoje dece. Parlamentarni izbori 16. marta su prema lideru LDP-a prilika da se građani izbore za pravo da sami kreiraju svoju budućnost.

- Neka naša deca budu prva generacija u Srbiji  koja za sebe može da kaže da je rođena i odrasla u miru. Ja sam ponosan na činjenicu da je LDP stranka koja je u prvi plan uvek stavljala čoveka, i što našu različitost u veri i naciji smatra za bogastvo koje treba negovati i razvijati, za razliku od onih koji su u toj različitosti videli samo povod za sukobe – rekao je Jovanović.

Okupljenima na predizbornom skupu izborne liste „Čedomir Jovanović – LDP – BDZS – SDU“ obratio se i menadžer odbora LDP u Novoj Varoši Zoran Vasojević. Prema njegovim rečima Čedomir Jovanović je jedini stranački lider koji se u saradnji sa građanima  može izboriti da Srbiji bude bolje.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

politika


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.