Kuća za odmor „Borovi” Zlatar

Etno turizam u netaknutoj prirodi Zlatara


Kuća za odmor „Borovi” se nalazi u centru turističke zone vazdušne banje Zlatar. Udaljena je oko 30 metara od RH centra „Zlatar” s južne, osunčane padine do samih pešačkih staza i sporskih terena.

Objekat je lociran u mirnom kraju, daleko od saobraćajnica – ostrvo u moru tišine. Izuzetno povoljna klima (mešavina mediteranske i planinske) prijatno će uticati na vaše raspoloženje, a samim tim i na zdravlje.

Kuća za izdavanje je potpuno spremna da zadovolji vaše potrebe. Sastoji se od tri spavaće sobe s kupatilima (svaka soba ima zasebno kupatilo), predsoblja, kuhinje, trpezarije i dnevnog boravka. Iz dnevnog boravka i dvokrevetne sobe izlazi se na prostranu terasu s pogledom na planine Zlatar i Javor. 

U suterenu se nalazi garaža za dva automobila i dva motora. Pored toga nalaze se i prostorije za odlaganje ski opreme i bicikala. Kuća je na usluzi samo gostima, domaćini žive u zasebnoj kući.

Tokom celog dana kuća je obasjana sunčevim zracima. Do kuće vodi asfaltni put koji se odvaja od glavnog puta koji vodi do hotela „Zlatar“.

Kuća je osposobljena za korišćenje tokom sva četiri godišnja doba.

Pored udobnog smeštaja na usluzi vam je i bogat izbor domaće hrane. Domaćini nude više opcija, a na vam je da se odlučite:

  1. prenoćište s korišćenjem kuhinje i samostalnim pripremanjem hrane
  2. prenoćište s doručkom
  3. prenoćište sa svim obrocima (broj, vreme i količina obroka nije ograničena)

U slučaju da se odlučite za prvu opciju domaće prehrambene proizvode možete nabaviti od domaćina.

Kod opcije dva i tri treba naglasiti da je hrana isključivo domaća i proizvedena u ovom domaćinstvu, i to na tradicionalan ekološki način, bez upotrebe konzervanasa, pesticida i veštačkih đubriva.

Boravak na Zlataru možete obogatiti jednodnevnim izletima:

  1. obilazak manastira Mileševske eparhije – Mileševa, Pribojska Banja, Kumanica, Mažići, Davidovica i novosagrađeni manastir Sv. Kozme i Damjana na planini Zlatar
  2. obilazak rezervata prirode Uvac – kanjona reke Uvac, staništa beloglavih supovai Bukovičke i Ušačke pećine.

Cena usluga je po dogovoru. Za stalne goste nudimo niz pogodnosti, o čemu se možete raspitati preko telefona. Ako nas preporučite prijateljima, nudimo popust i vama i onoma koje ste nam preporučili.

Osobine smeštaja

Apartmani

Restoran

Kuhinja

Room servis

Toalet

Pušenje

Parking

Internet/WiFi

Specijalni ulaz

Balkon

TV

Platne kartice

Pets friendly

Bazen

Teretana

Sportski tereni

* Neki opisi mogu varirati od sobe do sobe

Kontakt informacije

Brdo bb

Adresa objekta

zlatarinfo@gmail.com

Email adresa

061 60 25 300

Broj telefona

062 80 54 767

Broj telefona

Lokacija na mapi


Recenzije korisnika

Želimo da čujemo vaše utiske o ovom smeštaju. Vaša recenzija pomaže drugim gostima pri odabiru pravog smještaja. Podelite fotografije koje mogu biti od koristi drugima (smeštaj, priroda, turističke atrakcije, hrana, dešavanja).