Vila "Mandić" Zlatar

Za Vaš Etno odmor na Zlataru


Vila "Mandić" Zlatar je objekat je nove gradnje. Poseduje tri dupleks apartmana. U ponudi je usluga punog pansiona. Nalazi se na 4km od Nove Varosi. Po ulasku u Novu Varoš skreće se levo prema rezervatu prirode Uvac, na trećem kilometru od skretanja je vila Mandic.

Za izdavanje se koristi prizemlje objekta nove kuće, a gostima su na raspolaganju i dva dupleks apartmana na prvom spratu. Svaki apartman je pastelne boje i veoma prijatno uređen modernim drvenim nameštajem, sa prostranim kupatilima i pogledom na planinu Zlatar.

U prostranom dvorištu se nalazi nekoliko tradicionalnih vajata u kojima se čuva pšenica i kukuruz koje gaje vredni domaćini. 

Tradicionalne specijalitete iz sopstvene proizvodnje domaćinstva priprema vredna domacića, bogatog ugostiteljskog iskustva. Zbog raznovrsne ponude izuzetno ukusne hrane – preporučujemo komplet pansion.

Osobine smeštaja

Apartmani

Restoran

Room servis

Parking

Internet

Specijalni ulaz

TV

Platne kartice

Pets friendly

Bazen

Teretana

Sportski tereni

* Neki opisi mogu varirati od sobe do sobe

Kontakt informacije

Vilovi

Adresa objekta

zlatarinfo@gmail.com

Email adresa

061 60 25 300

Broj telefona

062 80 54 767

Broj telefona

Lokacija na mapi


Recenzije korisnika

Želimo da čujemo vaše utiske o ovom smeštaju. Vaša recenzija pomaže drugim gostima pri odabiru pravog smještaja. Podelite fotografije koje mogu biti od koristi drugima (smeštaj, priroda, turističke atrakcije, hrana, dešavanja).